Over Aannemersbedrijf Groot

Ruim twintig jaar geleden ben ik als timmerman begonnen bij de BAM en heb ik mij bij Schakel & Schrale alle kneepjes van het restaureren van A tot Z eigen gemaakt. Vervolgens ben ik gestart met mijn eigen bedrijf nadat ik van mening was dat ik alles geleerd had wat ik kon leren en nadat ik mijn aannemersdiploma had gehaald. Van badkamer tot complete ziekenhuisrenovatie, alle projecten heb ik sindsdien opgepakt en naar volle tevredenheid van mijn opdrachtgevers opgeleverd. Samen met mijn team van vaste betrouwbare en uitstekende onderaannemers ben ik er keer op keer in geslaagd binnen budget op tijd op te leveren.

Door mijn eigen ruime werkplaats en kantoor in Amsterdam-Zuid kan ik projecten goed voorbereiden en met de 130 m² is er voor u altijd plek om een kopje koffie te komen doen.

Ik ben getrouwd en heb twee dochters, om dit goed te kunnen combineren met hard werken heb ik een sterke voorkeur voor projecten in de regio groot Amsterdam.

Visie

Als ik een aanvraag krijg, voel ik me elke keer weer vereerd. Het belangrijkste vind ik dat ik het gevoel heb dat ik mijn opdrachtgever begrijp en nog belangrijker dat ik hun wensen kan realiseren. Opdrachtgevers hebben vaak een wens die nog niet helemaal concreet is. Aannemersbedrijf Groot probeert met u mee te denken door u voorbeelden te laten zien, materialen te laten voelen en letterlijk met u mee te schetsen aan de koffietafel.

Bouwgarant

Omdat ik het bouwgarant keurmerk mag dragen kunt u rekenen op de volgende zeven zekerheden:

  • Aantoonbare ervaring
  • Juiste diploma’s en verzekeringen
  • Duidelijk afspraken
  • Kwaliteitscontroles
  • Garantie
  • Uitgebreide klachtenregeling
  • Geschillencommissie

Specialisaties

Zowel particuliere, zakelijke en VvE opdrachtgevers zijn van harte welkom. Om te voorkomen dat er onduidelijkheden ontstaan tussen Aannemersbedrijf Groot en de opdrachtgever werken wij voor zakelijk klanten met de standaard Algemene Voorwaarden in de Bouw (AVA 2013) en voor particulier klanten met de COVO 2010.

Bij Aannemersbedrijf Groot kunt u terecht voor:

Renovatie 100
Restauratie 100
Constructiewerk (doorbraken e.d.) 100
Kozijnwerk 100
Balkons 100
Aanbouwen 100
Dakterrassen 100
Opbouwen 100
Dakkapellen 100